MoT Panels

Πάνελ Πετροβάμβακα

Μαζί χτίζουμε  το μέλλον..

Προφίλ

Σχετικά με τη MoT

Η MoT  αποτελεί έναν δυναμικό παραγωγό μεγάλης ποικιλίας μεταλλικών στοιχείων, παρουσιάζοντας ιδιαίτερη εξειδίκευση στα πάνελ πετροβάμβακα. Προωθώντας ολοκληρωμένες λύσεις στην κάλυψη κτιρίων πολλών τύπων, όπως βιομηχανίες, κέντρα διανομής (Logistics), σχολεία, γυμναστήρια κ.α. έχει καθιερωθεί στο χώρο των κατασκευών.

Η στρατηγική της θέση, 7 χλμ από την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Αθήνας και 50 χλμ από το λιμάνι του Βόλου, της επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση  σε έργα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

IMG_20220311_13034511

Αγαπάμε να ταξιδεύουμε

Τα Πάνελ μας έχουν ταξιδέψει σε περισσότερες απο 15 χώρες σε 4 ηπείρους. Μεγάλο ποσοστό της παραγωγής εξάγεται σε χώρες της Βαλκανικής, αλλά και στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Το έμπειρο προσωπικό μας και ο κατάλληλος εξοπλισμός μας μπορεί να εγγυηθεί την κατάλληλη “συσκευασία των εξαγωγών» και τη φόρτωση σε κονταίνερ.

Η άρτια δεματοποιήση και συσκευασία των πάνελ γίνεται πλήρως αυτοματοποιημένα. Η φόρτωση τους που εκπονείται από εξειδικευμένο προσωπικό  διασφαλίζει την παραλαβή των προϊόντων όπως αυτά εξήλθαν από την παραγωγή.

Προϊόντα

Στη MoT  ακολουθώντας μερικούς πολύ απλούς κανόνες και με βάση την εμπειρία μας στην αγορά πάνελ πετροβάμβακα, θέλουμε να πετύχουμε την υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών μας. Θα βρείτε ανά πάσα στιγμή υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης,  ποιότητα, πιστοποιητικά, ευελιξία και ακόμα ανταγωνιστικές τιμές  και λογικούς χρόνους παράδοσης.

Πέραν της γραμμής παραγωγής των πάνελ πετροβάμβακα, διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή των συμπληρωματικών προϊόντων. Παράγουμε λεπτότοιχες διατομές, τραπεζοειδή ελάσματα, ειδικά τεμάχια κ.α.

ΑΞΙΕΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Από την ίδρυση της η MoT  διέπεται από την αρχή, ότι  μόνον η εξειδίκευση εξασφαλίζει την ποιότητα.Αποτελεί μία σπάνια περίπτωση εταιρείας-παραγωγού πάνελ, καθώς είναι 100% αφοσιωμένη στην παραγωγή πάνελ πετροβάμβακα. Σε αντίθεση η πλειοψηφία των ανταγωνιστών της παράγουν κυρίως πάνελ πολυουρεθάνης και  ως συμπληρωματικό το πάνελ πετροβάμβακα.Η παραγωγή πραγματοποιείται βάσει των ευρωπαϊκών οδηγιών EN 14509, που αφορούν γενικότερα στα δομικά στοιχεία, και EN 13501-2, που αφορούν ειδικότερα στην συμπεριφορά των δομικών στοιχείων στην φωτιά. Τα πάνελ της MoT , έχουν επιτύχει τον υψηλότερο δείκτη ακαυστότητας Α1 και κατατάσσονται στα άκαυστα υλικά. 

Η ποιότητα είναι η πλέον αδιαπραγμάτευτη συνθήκη μας, και υπηρετείται πιστά  από το προσωπικό και την διοίκηση της εταιρείας. Για την διασφάλιση της ποιότητας, η MoT διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο ενδοβιομηχανικό εργαστήριο δοκιμών, εκπονώντας ποικίλους και αυστηρούς ελέγχους καθόλη την διάρκεια της παραγωγής. 

Επιθεώρηση

iso-logo

Προφίλ

Με τους κατάλληλους χειρισμούς  την αυστηρή παρακολούθηση και τους ελέγχους , η ποιότητα των προϊόντων μας ανταποκρίνεται  στις Ευρωπαϊκές Οδηγίες.Η ποιότητα των πρώτων υλών σε όλο το σύστημα τροφοδοσίας παρακολουθείται συνεχώς από επαγγελματίες μηχανικούς μέσα από μια σειρά φυσικών, χημικών και μηχανικών εξετάσεων.Δείγματα  λαμβάνονται τακτικά, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η ποιότητα της παραγωγής παραμένει σταθερή. Περισσότερα από 1 000 δείγματα των παραγωγών λαμβάνονται και δοκιμάζονται κάθε χρόνο.

decoiler
machine
Προφίλ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνεργατών μας, και τις απαιτήσεις της σύγχρονης δόμησης.Έχοντας στραμμένη την προσοχή μας σε νέες καινοτομίες, επιτυγχάνουμε να διασφαλίζουμε ένα σύγχρονο προϊόν για τους συνεργάτες μας. Υιοθετούμε νέες τεχνολογίες και καινοτόμα υλικά που ενσωματώνουμε στην παραγωγή μας. Εξασφαλίζουμε ευελιξία, αμεσότητα και πλήρη ενημέρωση για την εταιρεία και τα προϊόντα μας. Ταυτόχρονα, βρισκόμαστε σε συνεχή διαδικασία πιστοποίησης  των νέων προϊόντων μας εναρμονισμένοι πάντα με τα διεθνή πρότυπα.  

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Εργαζόμαστε έχοντας ως αρχή μας ότι η ομαδικότητα μπορεί να φέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Ο σεβασμός της μονάδας στο σύνολο, αλλά και του συνόλου στην μονάδα, δίνουν στους ανθρώπους μας την δυνατότητα να αναπτύσσουν πρωτοβουλίες και να προσεγγίζουν το όραμα τους και τις φιλοδοξίες τους.Επενδύουμε στην τεχνογνωσία τους, αξιοποιούμε τα ταλέντα τους και βασιζόμαστε σ’ αυτούς για την επίτευξη των μελλοντικών στόχων της εταιρείας. Μέσα από τον διαρκή διάλογο και την ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους, θεμελιώνει μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αφοσίωσης.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στην MoT ο σεβασμος στο περιβαλλον αντιμετωπιζεται ως ενα θεμελιωδες ζητημα, αποτελωντας κυριο στρατηγικο αξονα της εταιρειας και διασφαλιζεται πολυδιαστατα:

1. Το προϊόν από μόνο του συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, περιορίζοντας σημαντικά της εκπομπές του CO2 , λόγω της εξοικονόμησης ενέργειας που επιτυγχάνεται με τις θερμομονωτικές του ιδιότητες.

2. Συμβάλλει στην αποφυγή της ηχορύπανσης με την σειρά των ακουστικών πάνελ, καθιστώντας βιώσιμες περιοχές απ’ όπου διέρχονται θορυβογενή οδικά δίκτυα, και περιοχές που γειτνιάζουν με  θορυβογενή κτίρια.

3. Ο πετροβάμβακας, που συνιστά τον πυρήνα του πάνελ, παράγεται από 97% ορυκτά και ανανεώσιμα φυσικά υλικά, και μόνο το 3% συνίσταται από ρητίνες.

4. Παράγεται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς με την επιστροφή τους στον παραγωγό μπορούν τόσο ο πετροβάμβακας όσο και ο χάλυβας να ρευστοποιηθούν και να αναπαραχθούν αντίστοιχες Ά ύλες σε οποιαδήποτε επιθυμητή μορφή. 

Εταιρική και κοινωνική ευθύνη

Η MoT Panels στις 5 Οκτωβρίου του 2015 με επίσημο έγγραφό της στον ΟΗΕ προσυπέγραψε , υιοθέτησε και δεσμεύτηκε να εφαρμόζει πιστά το Οικουμενικό Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

πάνελ πετροβάμβακα
Banner_Psifiakos Metasx_1