Τραπεζοειδη Προφιλ

Επικάλυψης και πλαγιοκάλυψης σε διάφορα πάχη και χρώματα

Σχεδιασμός

Τραπεζοειδή φύλλα κατάλληλα για τοίχο και οροφή. Εύκολα στην τοποθέτηση και με εγγυημένη διάρκεια.

Μηχανική

Με τη δυνατότητα κατακόρυφης και οριζόντιας τοποθέτησης με ελάχιστο βάρος ανα καλυπτόμενη επιφάνεια προσφέρουν μέγιστη οικονομία.

Ποικιλία

Διατίθενται σε ευρεία γκάμα προβαμμένου και γαλβανιζέ ή aluzinc χάλυβα.

Τα Ράουλά μας

Στις υπηρεσίες σας

Inox-online1

Κατασκευάζονται από χάλυβα γαλβανισμένο εν θερμώ, ή από προβαμμένο πολυεστερικής βαφής καθώς επίσης και από ανοξείδωτο ή αλουμίνιο. Διατίθενται στις εμπορικές Ral αποχρώσεις, όπως αναγράφονται στην περιγραφή των Ά Υλών, και σε άλλες βάσει των αναγκών του εκάστοτε τεχνικού έργου κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

roll_forming

Όλα τα παρακάτω προφίλ τραπεζοειδών ελασμάτων μπορούν να εφαρμοστούν ως επικάλυψη αλλά και ως πλαγιοκάλυψη. Στην περίπτωση της πλαγιοκάλυψης όπου απαιτείται οριζόντια τοποθέτηση, είναι δεσμευτική η φορά τοποθέτησης από κάτω προς επάνω ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα κακής στεγανότητας.

Κατασκευάζονται από χάλυβα γαλβανισμένο εν θερμώ, ή από προβαμμένο πολυεστερικής βαφής καθώς επίσης και από ανοξείδωτο ή αλουμίνιο. Διατίθενται στις εμπορικές Ral αποχρώσεις, όπως αναγράφονται στην περιγραφή των Ά Υλών, και σε άλλες βάσει των αναγκών του εκάστοτε τεχνικού έργου κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

TR 28/250

TR 40/250

TR 38/127

TR 49/250

ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ

Η εταιρία μας προσφέρει ευρεία γκάμα από ειδικά τεμάχια όλων των ειδών όπως κορφιάδες, χτένια, γωνιές και υδρορροές. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα ειδικά τεμάχια είναι προβαμμένος χάλυβας πάχους 0,50-0,70mm και γαλβανιζέ μέχρι 2,00mm. To μέγιστο μήκος των τεμαχίων είναι 6m. Όλα τα παραπάνω ειδικά τεμάχια είναι απολύτως απαραίτητα για το κλείσιμο, την υδατοστεγάνωση και την αισθητική κάθε κατασκευής.

Η εφαρμογή των ειδικών τεμαχίων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την στεγανότητα του κτιρίου, την αισθητική του αρτιότητα αλλά και κυρίως για την διατήρηση της αρχικής του εικόνας με το πέρασμα του χρόνου. Η τοποθέτηση τους πρέπει να πραγματοποιείται άμεσα μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των πάνελ.  Κατασκευάζονται βάσει των ιδιαίτερων αναγκών του εκάστοτε τεχνικού έργου, ακολουθώντας τα αισθητικά και λειτουργικά του κριτήρια και διατίθενται σε πλήρη γκάμα αποχρώσεων καθώς επίσης και σε γαλβανισμένα ελάσματα.

Συνοδά Προϊόντα
Συνοδά Προϊόντα
Συνοδά Προϊόντα

ΛΕΠΤΟΤΟΙΧΕΣ ΔΙΑΤΟΜΕΣ

C, Z, U

Μπορούμε να προσφέρουμε διατομες σχήματος C, Z και U απο 90mm ύψος μέχρι και 300mm. Κατασκευάζονται από υψηλής αντοχής χάλυβα ποιότητας Z275/ S320 GD.

Δε δίνουμε μόνο συμβουλές, είμαστε μαζί σε κάθε σας βήμα

Αυτά τα προφίλ  χρησιμοποιούνται ως τεγίδες σε μεταλικά κτίρια με πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα ανταγωνιστικά (IPE / UPN), καθώς και για την κατασκευή των φωτοβολταϊκών trackers.

     Διατομές C

Οι λεπτότοιχες  διατομές τύπου  C είναι προϊόντα ψυχρής εξέλασης και χρησιμοποιούνται ως μηκίδες για την στήριξη υλικών πλαγιοκάλυψης. Επιπλέον, η χρήση τους είναι ιδανική για την διαμόρφωση πλαισίων για ανοίγματα,  αντιανέμιων συνδέσμων και  βάσεων φωτοβολταϊκών  πάνελ.

Κατασκευάζονται από χάλυβα ποιότητας S320 GD και  με αντιδιαβρωτική προστασία Zn 275gr/m² , σε πάχη 1,50mm/ 2,00mm/ 2,50mm και σε μήκη από 2,00m έως 12,00m.

Η γεωμετρική τους μορφή δεν επιτρέπει την αλληλοεπικάλυψη δύο τεμαχίων μεταξύ τους, και η στήριξη τους είναι δεσμευτικά αμφιέρειστη, με στήριξη δηλαδή στα δύο ελεύθερα άκρα του εκάστοτε τεμαχίου.

Συνοδά Προϊόντα

          Διατομές Z

Οι λεπτότοιχες  διατομές τύπου  Ζ  είναι προϊόντα ψυχρής εξέλασης και χρησιμοποιούνται ως τεγίδες για την στήριξη υλικών επικάλυψης.

Κατασκευάζονται από χάλυβα ποιότητας S320 GD και  με αντιδιαβρωτική προστασία Zn 275gr/m² , σε πάχη 1,50mm/ 2,00mm/ 2,50mm και σε μήκη από 2,00m έως 12,00m.

Η γεωμετρική τους μορφή επιτρέπει την αλληλοεπικάλυψη δύο τεμαχίων, όταν αυτά φέρουν το ίδιο ύψος. Με τον τρόπο αυτό, το πάχος της τεγίδας διπλασιάζεται στα σημεία στήριξης, γεγονός που αναβαθμίζει σημαντικά την στατική ικανότητα του κτιρίου, δεδομένου ότι στα σημεία αυτά οι ροπές κάμψης και οι διατμητικές τάσεις, παρουσιάζουν τις μέγιστες τιμές τους.

Συνοδά Προϊόντα

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΑ

Συνοδά Προϊόντα

Σε ότι αφορά τις λύσεις φυσικού φωτισμού για κτιριακές εγκαταστάσεις, η εταιρία μας παρέχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Από απλά διαφώτιστα πολυεστερικά φύλλα στο σχήμα του πάνελ όροφής μέχρι σύνθετα διαφανή πάνελ με το πάχος της οροφής που εγκαθίστανται. Τα πολυεστερικά φύλλα είναι ανθεκτικά από -40°C έως +120°C χωρίς τη χρήση άλλων προστατευτικών υλικών και λόγω της υψηλής διαπερατότητας τους (85%) προσφέρουν μία οικονομική και φιλική προς το περιβάλον λύση φωτισμού.

Διαφώτιστα Πολυεστερικά Πάνελ Επικάλυψης

Η εφαρμογή των διαφώτιστων πολυεστερικών φύλλων απαντά στην ανάγκη για φυσικό φωτισμό σε κτίρια που φέρουν την σειρά των πάνελ RR, RR-α και τα τραπεζοειδή μας ελάσματα.

Αποτελείται από δύο διαμορφωμένα πολυεστερικά φύλλα, από τα οποία το εξωτερικό φέρει τραπεζοειδείς εξάρσεις συμβατές με τα προϊόντα μας και το εσωτερικό φέρει ελαφρά διαμόρφωση.

Μεταξύ των δύο πολυεστερικών φύλλων στα σημεία του φέροντος συστήματος του κτιρίου, τοποθετείται αποστάτης διογκωμένης πολυστερίνης, έτσι ώστε να μην είναι ορατός από το εσωτερικό του κτιρίου.

Πολυκαρμπονικά  Τραπεζοειδή Φύλλα Επικάλυψης

Το πολυκαρμπονικά είναι ένα από τα πιο προηγμένα είδη πολυμερών πλαστικών, με μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα και  καλύτερες μηχανικές ιδιότητες συγκριτικά με τα πολυεστερικά φύλλα.

Προσφέρουν καλύτερη θερμομόνωση, μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και απορροφούν 100% την υπεριώδη ακτινοβολία (UVA και UVB)

Πολυκαρμπονικά  Επίπεδα Φύλλα Πλαγιοκάλυψης

Εφαρμόζονται σε περιπτώσεις όπου απαιτούνται κατακόρυφες φωτιστικές επιφάνειες και ταυτόχρονα UV προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.  Φέρουν κούμπωμα αρσενικού θηλυκού και τα περιμετρικά στοιχεία στερέωσης πρέπει να κατασκευάζονται από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Διατίθεται σε διαφανή μορφή και σε υπόλευκη απόχρωση για μικρότερη φωτοδιαπερατότητα.