ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ‘ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ’ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

~ Elon Musk

Είμαστε 100% αφοσιωμένοι στα πυράντοχα πάνελ πετροβάμβακα

κι εξειδικευόμαστε στην παραγωγή & πιστοποίηση τους καθώς και στην άρτια εφαρμογή τους.

 

Από την ίδρυσή της η  MoT  διέπεται από την κύρια εταιρική της αξία :

Αφοσίωση σημαίνει εξειδίκευση και η εξειδίκευση οδηγεί στην ποιότητα.

πάνελ πετροβάμβακα

τρείς τύποι

πάνελ επικάλυψης RR

πάνελ επικάλυψης RR

πάνελ πλαγιοκάλυψης με φανερή στήριξη RWs

πάνελ πλαγιοκάλυψης με φανερή στήριξη RWs

πάνελ πλαγιοκάλυψης με κρυφή στήριξη RW

πάνελ πλαγιοκάλυψης με κρυφή στήριξη RW

τέσσερις σειρές 

MoT-lava

Προς ικανοποίηση των υψηλότερων απαιτήσεων σε πυραντοχή, η σειρά MoT-lava διαθέτει μια πλήρη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων, με δείκτες πυραντίστασης από 30 min έως 180min,ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει αισθητική, θερμομόνωση και ηχομόνωση.

MoT-acoustic

Η σειρά acoustic σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει, τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες εκτός απο ηχομόνωση και  για ηχοαπορρόφηση εντός των κατασκευών. Για την επίτευξη καλύτερης ηχοαπορρόφησης χρησιμοποιείται πετροβάμβακας πυκνότητας 90-100Kgr/m³.

MoT-thermA1

Για έργα με αυξημένες απαιτήσεις θερμομόνωσης, η σειρά thermA1 επιτυγχάνει το βέλτιστο συνδυασμό μηχανικών επιδόσεων και χαμηλού δείκτη θερμοπερατότητας, ενώ  διατηρεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της βέλτιστης αντίδρασης στη φωτιά αφού κατατάσσεται ως A1.

MoT-optimum

Η σειρά optimum εγγυάται την υψηλή ποιοτική απόδοση στον χρόνο, ικανοποιώντας τις ειδικές απαιτήσεις όσων έργων εντάσσονται σε επιθετικά περιβάλλοντα, προσφέροντας αντιδιαβρωτική προστασία, διάρκεια του χρώματος και της επιφάνειας του χάλυβα.

τέσσερις διαμορφώσεις

Διατίθεται και με επίπεδη επιφάνεια (χωρίς διαμόρφωση). Η εφαρμογή των διαμορφώσεων Flat & 4-rib προτείνεται για ελάσματα πάχους 0,60mm και άνω.