ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ‘ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ’ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

~ Elon Musk

ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ‘ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ’ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

~ Elon Musk

Αυτοί είμαστε

Πανελ πετροβαμβακα

Από την ίδρυσή της η  MoT  διέπεται από την κύρια εταιρική της αξία : Εστίαση σημαίνει εξειδίκευση και η εξειδίκευση οδηγεί στην ποιότητα.


Τρείς Αρθρώσεις

RR

Πάνελ Επικάλυψης

Πάνελ Επικάλυψης

RWs

Πάνελ πλαγιοκάλυψης με φανερή στήριξη.

Πάνελ πλαγιοκάλυψης με φανερή στήριξη.

RW

Πάνελ πλαγιοκάλυψης με κρυφή στήριξη.

Πάνελ πλαγιοκάλυψης με κρυφή στήριξη.

πανελ πετροβαμβακα οροφης
πανελ πετροβαμβακα φανερη στηριξη
πανελ επτροβαμβακα κρυφη στηριξη

Τέσσερις σειρές Πανελ Πετροβαμβακα

Διαχωρίσαμε τα προϊόντα μας ώστε να επιτύχουμε καλύτερη συννενόηση και εξυπηρέτηση.

lava

Προς ικανοποίηση των υψηλότερων απαιτήσεων σε πυραντοχή,  η σειρά lava διαθέτει μια πλήρη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων, με δείκτες πυραντίστασης από 30 min έως 120min , ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει αισθητική, θερμομόνωση και ηχομόνωση.

optimum

Η σειρά optimum εγγυάται την υψηλή ποιοτική απόδοση στον χρόνο, ικανοποιώντας τις ειδικές απαιτήσεις όσων έργων εντάσσονται σε επιθετικά περιβάλλοντα, προσφέροντας αντιδιαβρωτική προστασία, διάρκεια του χρώματος και της επιφάνειας του χάλυβα.

acoustic

Η σειρά acoustic σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει, τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες εκτός απο ηχομόνωση και  για ηχοαπορρόφηση εντός των κατασκευών. Για την επίτευξη καλύτερης ηχοαπορρόφησης χρησιμοποιείται πετροβάμβακας πυκνότητας 90-100Kgr/m³.

thermA1

Για έργα με αυξημένες απαιτήσεις θερμομόνωσης, η σειρά thermA1 επιτυγχάνει το βέλτιστο συνδυασμό μηχανικών επιδόσεων και χαμηλού δείκτη θερμοπερατότητας, ενώ  διατηρεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της βέλτιστης αντίδρασης στη φωτιά αφού κατατάσσεται ως A1.

Τέσσερις Διαμορφώσεις

Επιλογή απο τις παρακάτω διαμορφώσεις για το εσωτερικό έλασμα των πάνελ επικάλυψης και για τα δύο ελάσματα των πάνελ πλαγιοκάλυψης.

Διατίθεται και με επίπεδη επιφάνεια (χωρίς διαμόρφωση) για ελάχιστο (συνιστώμενο) πάχος ελάσματος τα 0.6 χιλ